Massage Lomma: En härlig och avslappnande upplevelse

Vi har tider ofta samma vecka. För dig som söker massage i Lomma.

Först och främst, vill vi säga, i vår härliga atmosfär så kan man få aromamassage, fotmassage, ansiktsmassage mm. Det sägs att det kan vara svårt att få en massage-tid i Lomma men vi är ofta bokningsbara samma vecka just nu. Det är på grund av att vi är i uppstarts-fas och därmed, har vi tider över.

massage-i-lomma

Läs gärna på startsidan eller på Bokadirekt om vad våra patienter tycker om oss.

Här hittar du våra öppettider. Med andra ord, för att se lediga tider så gå istället till Bokadirekt. Det kommer att stå Sund och Stark Hälsocenter.

massage-lomma

Ryggont – Kan vi hjälpa dig?

Lyfte du något för tungt och fick ett ryggskott? Eller kom smärtan i din rygg smygande och en vacker dag så blev det för mycket? Vi kan massage och vi kan hitta triggerpunkter, tryckpunkter som kan hjälpa dig att bli av med smärtan i t.ex. rygg, axlar, stel nacke. Massagen som vi ger dig kan vara av avslappnings-karaktär dvs. avslappningsmassage eller vanlig, svenska klassisk massage.

Våra lokaler finns i Lomma men du som bor i Lund, Malmö, Hjärup, Arlöv, Åkarp m. fl. är självklart välkommen också.

Boka tid

Vår massageterapeut i Lomma

Du vill, väl… ha en mer personlig kontakt med våra massageterapeuter. Du kan läsa mer om våra massage-terapeuter som heter Shirin Ghoreishi och Tina Andersson (ledig) här.

Boka tid

Behöver du prata med någon för att boka tid för din massage i Lomma?

Ibland känner man sig osäker på hur lång massage man vill ha. Vi erbjuder 30, 45 och 60 min. Ibland även 90 min. Med andra ord, ring gärna 073-7 41 28 56 för att boka din tid. Varmt välkommen!